Digitaalinen media

Digitaalinen media valtaa alaa. On tärkeää pysyä digitaalisen viestinnän kehityksen vauhdissa mukana. E-dsign tarjoaa keinot ja työkalut joilla tämä onnistuu.

Käytämme www-sivujen moottorina WordPress-julkaisujärjestelmää, joka mahdollistaa sivujen päivityksen ja sisällön hallinnan selaimen kautta toimivalla helppokäyttöisellä hallintatyökalulla.

Kun www-sivut kaipaavat uusimista, apu löytyy meiltä. Monikäyttöisen WordPress-julkaisujärjestelmän avulla syntyvät niin perinteiset www-sivut, kuin yksittäiset kampanjasivut ja kuvagalleriat.

Verkkokauppa ei ole enää kallis ja vaivalloinen toteuttaa, vaan yksinkertaisimmillaan sellaisen saa WordPress-lisäosalla aikaan hyvinkin nopeasti ja pienillä kustannuksilla.

Palvelemme myös perinteisten painettujen julkaisujen verkkoversioiden (e-julkaisu, näköisjulkaisu jne.) toteutuksessa. Jos tarvitset tuoteellesi presentaation tai verkkomainontaan bannerin, ota yhteyttä.

Kaikki digitaalisen julkaisemisen muodot ja elementit, syntyvät meidän ja kiinteän yhteistyöverkostomme avulla nopeasti ja vaivattomasti. Ja ennenkaikkea: visuaalisesti ja käytettävyydeltään huippulaadukkaina.