Palaa etusivulle

E-dsign ja palvelut

E-dsign on toiminimi, perustettu v. 2001. Nimen takana seisoo (ja välillä myös istuu) graafinen suunnittelija ja WordPress-tekijä Elias Kapiainen.

Teen graafikon töitä sekä verkkosivujen WordPress-suunnittelua, toteutusta ja ylläpitoa yhden miehen yrityksessäni Helsingin Kalasatamassa. Vuosien varrella minulle on kehittynyt vankka graafisen alan tuntemus ja tietämys alan kehittymisestä printtipuolen murroksesta digitaaliseen mediaan ja sen osa-alueisiin.

Palveluuni sisältyvät kaikenlaiset painotuotteet. Suunnittelen ja toteutan esitteet, flaijerit, rollupit, messutaulut yms. painotuotteet; sekä suunnittelen ja taitan julkaisuja, kuten erilaiset lehdet, kirjat, katalogit jne…

Olen myös erikoistunut verkkosivujen suunnitteluun ja toteutukseen sekä ylläpitoon WordPress-pohjaisina ratkaisuina. Tarjoan täyden palvelun WordPress-paketteja, joihin sisältyy verkkosivujen (ja/tai verkkokaupan) suunnittelu ja toteutus, verkkotunnuksen hankkiminen ja ylläpito, sekä sivuston palvelimen hankinta ja toiminnasta huolehtiminen. Taatusti tietoturvallista ja toimintavarmaa verkkopalvelua, EU:n tietoturvasetuksen ja Suomen Traficomin pykälien ja suositusten mukaan.

Saat halutessasi koko palvelun, tai sitten vaan jonkin osan siitä. Ihan tarpeen mukaan.

Hinnoitteluni on kilpailukykyistä. Esim. graafinen suunnittelu 60 € / h. Aikakauslehtitaitto (tai vastaava) 28 € / sivu. Kirjataitto (ilman kuvia) alk. 5 € / sivu. Hinnat ovat suuntaa-antavia, usein ne määräytyvät – ja sovitaan – projektikohtaisesti.

Galleria-osiosta näet joitain työnäytteitäni >